Ennél olcsóbban még biztos nem repültél ebbe a két gyönyörű francia városba

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Ennél olcsóbban még biztos nem repültél ebbe a két gyönyörű francia városba

Feltöltve: 2019-06-19

Idén ősszel a Ryanair két gyönyörű francia városba is indít új járatokat, ráadásul igazi fapados árakon. Budapestről közvetlenül Toulouse-ba és Bordeaux-ba heti kétszer repül majd a fapados légitársaság.

Jegyek már foglalhatók is a honlapon (www.ryanair.com), amit most a rózsaszín városba, Toulousba 13 500 Ft-ért, a borairól híres Bordeaux-ba pedig mindössze 11 900 Ft-ért kínálnak oda-vissza útra.

Toulouse-ba az első járat 2019. szeptember 4-én indul és a járatok szerdán és vasárnap fognak repülni. A rózsaszín városnak nevezett település igazán romantikus hangulattal büszkélkedhet, akár egy városnéző hétvégére is kitűnő választás. De ha kicsit szeretnél kalandozni, akkor 1 órára található Carcassonne erődvárosa és Albi is, melyek valódi időutazás érzetét keltik.
A járatnak köszönhetően könnyebben megközelíthetővé válik a híres vallási központ, Lourdes is. Nem mellesleg a térségben található az UNESCO Világörökség részét képező Canal du Midi csatorna is, mely kirándulásra, kerékpározásra vagy akár lakóhajós nyaralásra is gyönyörű vidék! Bővebb információ a városról: https://www.toulouse-tourisme.com/

A Bordeaux-i járat először 2019. október 5-én indul, majd minden kedden és szombaton. A város gyalogosan is bejárható, emberléptékű és számos gyönyörű műemléket tartogat a látogatóknak a gasztronómiai ínyencségek és a borok élvezete mellett.
A városból akár vonattal is el lehet jutni Saint-Emilion-ba, mely egy igazán bájos, bortermelő kistelepülés macskaköves, kanyargó utcákkal. De akit inkább az óceán vonz, az ne hagyd ki a parton található Arcachon-öblöt és Európa legnagyobb homokdűnéjét a Dune du Pilat-t se! Bővebb információ a városról: https://www.bordeaux-tourisme.com/